Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2018 08:38 - КРАЯТ НА БОРИСОВ ИДВА..-ТОЙ ВЛЕЗЕ В КАПАНА, НА СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО, И СЕГА ЩЕ МУ ГО ЩРАКНАТ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2373 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 19.10.2018 08:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КРАЯТ НА БОРИСОВ ИДВА- ТОЙ ВЛЕЗЕ В КАПАНА, НА СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО, И СЕГА ЩЕ МУ ГО ЩРАКНАТ!
Случаят Северин Красимиров си е „убийство по учебник” и всичко, щеше да бъде много лесно и на-паснато, но има една малка подробност, която, вероятно, ще обърне колата- на Борисов и на Прокуратурата и на МВР. Големите несъответствия могат да бъдат скалъпени и обяснени,но има един мълчалив „свидетел”- който, за втори път, след „делото Белнейски” ще изиграе шега на манипулаторите. При„Белнейски” е заснет случая- от американски сателит, заради действието, което се развива, до входа на военно поделение. Тогава България е вече нов член на „НАТО” и военните й обекти, са под особено наблюдение и на кадрите се вижда правителствен кортеж, който прекарва няколко часа- в района, около часа на убийството. През 2009- 2011 г. премиерът Бойко Яшаров на няколко пъти си позволява солени забележки и предупреждения по въпроса със сателита- сякаш предупреждава за нещо- Президента Георги Първанов, но после, изведнъж млъква и се„улавя”-извършителя, по„показанията”на осъден рецидивист, който, после,веднага, отървава затвора, а пък- семейството на осъдения убиец, внезапно се замогва, след неговото вкарване в кауша. Историята- уж се е разминала, но все пак снимките от Сателита се пазят- 20 години, а през това време, не е сигурно и че някой не се е снабдил с тях и просто, изчаква удобен момент за да ни съобщи извършителя. 
Сега ненаказаното минало ни се повтаря- имаме убийство на открито и публично място, при това, на крайбрежие, до граница, в открита местност- сякаш за да "се снима", още повече-от Сателити и от Небето,а има-не само, един такъв, източник, защото картините се засичат от няколко такива постоянно и едновременно. 
Бойко Яшаров направи голяма грешка, че се нак’ара на европейските лидери и си позволи да назидава- Брюксел. Забрави за Сателитите и се почувства- „Господар на ефира и ДНК-то, което, сега ще му изиграе- „голямата случка”. В такава пресечена местност- на Сателита се е записало всичко и лесно ще се разпознаят всичките събития, ако, просто се прегледат записите- с голямо приближаване и с разделителна способност. Ако убийството е станало- по начина, по който ни го описват следствието, МВР и Баце Бойко,то пак ще се покаже по сателитните записи,но ако не е- истината ще лъсне!
Ако е вярно и че Русенската телевизия, в която журналист, е била- убитата Виктория Маринова е собственост на хората около Сайта „Бивол”, които, отскоро- ходят навсякъде със снимачни екипи, то пъзелът ще си дойде на място- с мотива за престъплението.Нелепиците с постановката се повтарят-като в слаба пиеса- първо разследващите журналисти- се „предупреждават”, с арест, а като не мирясват- им се пуска и кръв,на човек, от Екипа на Телевизията им. После се започва -водевилът на„рома с мюсюлманско име”, като „извършител”, а за достоверност се провеждат и няколко назидателни акции в главните Ромски махали из страната, като се търсят полицейски провокации. Покачването на етническото напрежение е друг симптом за „края на Борисов”, защото никой не вярва за стихийното Ромско „повдигане”, още по- малко,инспирираното от някои Ромски„барони”- свързани, с линиите на нарко- разпространението, с трафика на хора, проституцията и с други престъпления. Театърът ни се допълва от Яшарите и с бутането на няколко незаконни Ромски къщи в Столипиново, а се говори- че, същото ще се случи и скоро във „Факултета”, в София. Властта не се е загрижила за спазването- законите(Ромите са- нейн евтин резервоар за гласоподаватели), а е решила- да разчисти апетитни терени за собствената си корупционна среда. Ромските махали, близо до центровете на големите градове са много съблазнителни площи и трябва да бъдат подарени на близки до ГЕРБ и Пеевски. Така,че корупцията у нас- убива и заличава, всичко, което й се изпречи на пътя- Виктория Маринова, „Бивол”, Кметицата Иванчева или нещастните жертви, из некачествените магистрали на Бойко Яшаров, са нагледен пример за това. Пречат им още- майките на деца с увреждания, пенсионерите, козичките на баба Дора, недоволните от санирането, критиците на ремонтите в Столичната община, „Зелените”, Президентът Радев, превозвачите, разкриващите пропуските в оградите по границата и всички,които не се страхуват да кажат,че„Царят-Слънце,ни е гол” даже - истинският Цар се оказа много виновен за днешните провали на„ГЕРБ”и на Олигархията.Да не говорим, колко са виновни,пък,критиците на-„Трейс”, „Булмаркет” и „Джи Пи Груп”, за това ни намекна в интервюто си по „Нова ТВ”, другарят Житенски(художникът-„с пагони”, от червен, шумкарски клан на „БКП”). 
Забраненият, в България-процес на „лустрация”, на реална декомунизация и на не-наказването на извършителите за извращенията от 1944- 1989 г.,а после и дейците на първите им рецидиви- с управлението на „Тройната коалиция”, сега се девиираха, особено отчетливо, в управлението на „ГЕРБ”. Кабинетите „Яшаров-1, -2, -3” са неучпешни управления и коалиции в многообразни конфигурации,които показаха,че-„проблемът ни е Системен”. „ГЕРБ”, толкова си могат, заради вродения си-„джамбазлък”,„калинк-ост”,а „опозиция”на това- няма,защото е дискредитирана, от участието си в управлението, чрез свои функционери и облагодетелстващи се, от поръчки, сенчести бизнесмени и клиентелистката й среда(не крият свързаности с „ГЕРБ” и Яшарството ,в раздаване на„порциона”- под съпровода, на Задкулисието).
Измамно е и тръбенето за „единение”, още повече- да се тръгнело от датите на миналото, това е болшевишка утопия. Няма смисъл да се обединяваме за „миналото”, а и това е излишно. Можем да се обединим- само за настоящето и за бъдещето. Това има смисъл и е национално- отговорно,то е и Европейско-значимо,защото и в останалата Европа текат,подобни дебат. Няма защо да следваме измамите на либерализма- „да се прегърнем всички, глобално и да почнем да се за-обичаме.., прегърнати в дрехата от европейските ценности..”. Нито, ще се заобичаме- с емигрантите, гейовете, африканците,китайците, различните и др.„Моделът на обич” е тотално изчерпан, освен в аспекта му-завещан ни. от Исус Христос, отпреди 2000 години и идва времето за другата му проекция. „Отечествата”и „нациите” от 15- 17 век или от 18-20 век, също е изветрял, защото живеем в племенна дисперсия,много-културие,във века на Интернет , изкуствения интелект, нова информационна и технологична среда.„Европа на общности и региони” е правилния, модерен и консервативен модел за нашето настояще и бъдеще. Трябва да се „смесим и конвергираме”- без да се плашим от миналото и различията си, в настоящето. Това са преодолими разделения, трудна ще е пазарната и икономическата унификация за бъдещето, защото там ще се натрупат и преекспонират- много от забравените или „заметени под юргана”конфликти, които сме си потушавали, досега.
За да предложим и отстоим- „Българския избор” на фона на останалите европейци, ще ни се наложи да сменим- „комуникацията Борисов”, защото тя е опростачена и „криворазбрана”. Няма я нашата позиция по никой важен въпрос,а за България се говори, като- за пощипване повехналите мускули на Борисов. Объркването със случая „Северин” е Борисовата лебедова песен,защото записите със Сателитите ще докажат истината за смъртта на Виктория и Дай, Боже, - истинските й убийци. Докато ги видим ще трябва да се задоволим с отмерване на градусите на етническото и на политическо напрежение, в което„ГЕРБ”и Борисов, с неумелостите си, ще продължат да ни вкарват, всеки следващ ден и всеки следващ скандал. Борисов си отива, но да внимаваме,много- кой ще дойде!Защото Статуквото му е подготвило-вече много „заместници”, но няма никаква гаранция- че те няма да са същите. От „Добродетелната дружина”,осн.-1853 г. ние целим-създаване на„Алтернативата за България”,като не търсим разделения в обществото, а ще се опитваме да превръщаме- различията, в градивно движение за сближаване.А иначе идеологията ни е ясна-"Време е да изгоним търговците от Храма"..
Николай Гацев- „Добродетелната дружина”осн.1853г. Яшариланд, София, 19.10.2016 г.


Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
8


Вълнообразно


1. zaw12929 - Едно и също- всеки плюе другите И...
19.10.2018 12:31
Едно и също- всеки плюе другите Истината- всички съгрешиха, най вече с продължаващата десетилетия омраза, завист, надменност и забравиха да се погрижат за България.Един ербап иска национално обединение.И всички го мачкат- не сте Вие!
цитирай
2. goro6 - В голяма грешка си.
21.10.2018 17:48
Кольо мамин сине, падането на Борисов се решава от тези със сателитите. Добре ги редиш, но не обясняваш."Европа на общности и региони” ? Какво е името на общностите и как ще районираме районите? С кой да се смесим бре Кольо? Махнем ли отечествата и нациите, остава и границите да махнем. Следват държавите. Човечеството ще се ръководи от един център, проповядващ принципите на Истанбулската конвенция. Не си консерватор Кольо, фантазьор си или неолиберал. Няма да стане! Народите се усещат и безбожниците нямат шанс. Европа е полуостров на Азия и не може да води света.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758846
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031